Vee İşte Zafer..Okulumuz Muay Thai Müsabakalarında 2 Birincilik Elde Etti.

Diyarbakır geneli yapılan okullar arası Muay Thai müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Semanur ASLAN kendi yaş gurubunda İL birincisi, Berfin KOYUNCU kendi yaş gurubunda İL birincisi olarak okulumuza birincilik madalyonlarını getirdi. Bu yıl Balkan Birinciliği Elde eden öğrencilerimiz il birinciliği ilede bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizden Semanur ASLAN:Sıkı ve disiplinli çalışma ile her türlü başarının geldiğini bu yıl bizzat yaşayarak tecrübe ettim.Bana bu başarı ve mutluluğu yaşatan tüm emek veren hocalarıma ve özellikle Bu yıl müsabakalara katılım sağlamamızda bizlere her türlü maddi manevi desteği veren Okul Müdürümüz Mehmet Şükrü ARSLAN'a özellikle teşekkür ederim dedi. Okul Müdürümüz; Kızlarımızın başarıları beni oldukça mutlu etti. onlarla her zaman gurur duyuyorum. kız çocuklarımızın imkanlar verilince neleri başarabileceğine bu örnek kızlarımızda da yine yakinen tanık olduk.Kız çocuklarımı, onları yetiştiren kıymetli hocalarımı ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum dedi.

07-01-2023

Yayın: 07.01.2023 - Güncelleme: 26.05.2023 16:39 - Görüntülenme: 926