DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Süleyman Sorkut Anadolu Lisesi

Okulumuzda Bir Başarı Öyküsü Daha..Kız ve Erkek Voleybol Takımlarımız Başarı İle Döndü.

Okulumuz Kız ve Erkek voleybol takımları Beden Öğretmenimiz Mehmet Ali AKGÖL yönetiminde bu yıl katıldıkları müsabakalarda oldukça güzel sonuçlara imza attı. Erkekler voleybol takımımız grup elemelerinde Birincilik elde ederek Çeyrek finale kadar yükseldi. Yarı finali çok az farkla kaçıran okul takımımız sırasıyla Özel Girne Anadolu Lisesini 2-0 Özel Orkide Anadolu Lisesini 2-1 yendi. son maçında elenen takımımız dördüncülük elde ederek okulumuza döndü. Kız voleybol Takımımız Alparslan Anadolu Lisesini 2-0 yendi. Öğrencilerimizin ilerleyen süreçlerde İl birinciliğini elde edeceğine inancını belirten Spor hocamız; imkanlarımız dahilinde öğrencilerimiz ellerinden geleni yaptılar ve bizleri çok iyi temsil ettiler. bu süreçte bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Şükrü ARSLAN'a teşekkür ederim dedi. Okul Müdürümüz; Kısa sürede iki ayrı takım çıkartarak bizleri gururlandıran kıymetli hocamı ve değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.

07-01-202307-01-202307-01-202307-01-2023

Yayın: 07.01.2023 - Güncelleme: 06.06.2023 14:37 - Görüntülenme: 254