Okulumuz Spor Takımlarından Bir Başarı Daha DART Takımımız Kupayla Döndü.

Okulumuz Sosyal Kulüpleri zaferlerine her gün bir yenisini daha ekliyor. Diyarbakır geneli yapılan okullar arası Dart turnuvasında okulumuz Dart takımı guruplardan birinci olarak çıktı. çeyrek finale kadar yükselen okulumuz Dart takımı çok az fark ile yarı finalde kalarak onlarca takım arasında dördüncülük elde ederek bir ilke imza attı. Henüz yeni kurulan okulumuz spor takımları Başta Okul Müdürümüz sayın Mehmet Şükrü ARSLAN olmak üzere spor hocalarımız ve diğer öğretmenlerimiz sayesinde gittikçe gelişmeye devam ediyor. Dart takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nurdan KARABULUT: Henüz yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen öğrencilerimiz oldukça başarılı bir sonuca imza attılar. Okul Müdürümüzün spora ve sanata olan ilgi ve alakası bizlere verdiği sonsuz destek sayesinde bu yıl hemen hemen her alanda bir takım çıkararak hepsinde çeyrek final, yarı final ve finale kadar çıkma başarısı gösterdik. Bu vesile ile bir kez daha bu desteklerinden ötürü Müdürümüze teşekkür ederim dedi. Okul Müdürümüz; Şehit Süleyman Sorkut Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve velillerimizin de katkısıyla ilerleyen süreçlerde hemen hemen her alanda en güzel yerlere çıkacağına inancım tamdır. bu vesile ile öğretmen, öğrenci ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyorum dedi.

07-01-202307-01-2023

Yayın: 07.01.2023 - Güncelleme: 06.06.2023 14:39 - Görüntülenme: 150