Okulumuz Başarılarına ve İlklere İmza atmaya Devam Ediyor. Okulumuz Öğrencilerinden İL Birincilikleri ve Dereceleri

Okulumuz Masa Tenisi Takımı 19.05.2023 tarihinde yapılan ve 2 gün süren Masa Tenisi Turnuvası Diyarbakır Geneli  il şampiyonasında da yine il birincilikleri alanında bir rekora daha imza attı.Masa Tenisi  Erkekler Kategtorisin de 9.sınıf  öğrencilerimizden Eren YASAK Diyarbakır İl 1.’si  Mehmet KOLAKAN Diyarbakır  İl 2.’si oldu.Kizlarda ise yine 9.sınıf öğrencilerimizden  Zelal BAL İl 2.’si  Zeynep CAN İl 3.’sü oldu. Okulumuz Masa Tenisi Kulübü Rehber Öğretmeni Mahir Yekta KARADAŞ: Okulumuz adına ilk defa kurduğumuz Masa Tenisi Kulübü ve Takımı olarak bu yıl turnuvaların erken başlaması nedeni ile henüz yeni gelen 9.sınıf öğrencilerimiz ile yeni kurulmuş takım olmamız sebebi ile 1.Dönem istediğimiz sonucu alamasak ta hiçbir şekilde yılmadan öğrencilerimiz ile disiplinli çalışmalarımıza devam ettik. Ve sonuç olarak öğrencilerimizin henüz ilk defa okulumuzda kurulan Masa Tenisi sporu alanında henüz  ilk yılında Diyarbakır İl birinciliği,İl ikinciliği ve İl üçüncülüğü başarılarının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl okulumuza yeni gelen Sayın Okul Müdürümüz sayın  Mehmet Şükrü ARSLAN’ın gerek verdiği destek ve moral gerekse de bu süreçte bize lazım olan her türlü malzeme ve imkanların oluşturulması bizleri oldukça motive etti. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederim dedi. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Şükrü ARSLAN:Çok kıymetli Mahir hocamızın başta okulumuz adına ilk defa ortaya koyduğu bu özverili ve fedakar çalışması, Gerek öğrencilerimizi gerekse de ben ve arkadaşlarımızın da bu güzel sağlıklı sporu yapmamıza vesile olması ve diğer birçok alanda da okulumuza ve öğrencilerimize yaptığı katkılarından dolayı Mahir hocama teşekkür eder Hocamızı kıymetli öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederim”dedi.

26-05-202326-05-202326-05-202326-05-202326-05-2023

Yayın: 26.05.2023 - Güncelleme: 26.05.2023 18:07 - Görüntülenme: 333