Okulumuz Öğrencileri Tarafından Farklı Dallarda Alınan Ödüller Takdim Edildi.

Okulumuz öğrencileri tarafından bu yılda geçen yıl olduğu gibi birçok dalda dereceler elde edildi. Satranç alanında geçen yıl sırasıyla İL Birinciliği, ardından Bölge Birinciliği ve Türkiye Şampiyonası çeyrek finale kadar yükselen takımımız bu yıl kız ve erkek takımı olarak yine İl İkinciliği başarısı gösterdi. Boççe alanında geçen yıl İl Birinciliği ardından Bölge yarı finaline kadar yükselen takımımız bu yıl İl Üçüncülüğü başarısını gösterdi. Bu yıl Oryantirig alanında öğrencilerimiz İl İkinciliği başarısını gösterdi. Tırmanma ve Yüzme alanında okulumuz öğrencileri İl Birinciliğini elde etti. Futbol, Basketbol ve Voleybol takımlarımız çeyrek finale kadar yükseldi. Maasa tenisinde geçen yıl bireyselde İl birinciliğ, İl ikinciliği başarısını gösteren öğrencilerimiz bu yıl il üçüncülüğü başarısını gösterdi.Öğrencilerimiz Halter türkiye şampiyonasında Türkiye birinciliği, Koşu alanında Türkiye Birinciliği ve İkinciliği ile başarılarına yenisini ekledi. Tüm bu süreçte emeği geçen Başta Sayın Hocalarımız; Yılmaz GÜNEŞ, Mehmet Ali AKGÖL, Nurdan KARABULUT, Mahir Yekta KARADAŞ, Canan DOĞAN ile Tüm öğrencilerimiz ile Öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Mehmet Şükrü ARSLAN ve Müdür Yardımcımız Hayrettin ELBİR tarafından teşekkür edildi.

10-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-2024

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 13:07 - Görüntülenme: 230